Jdi na obsah Jdi na menu
 


" Pinč - energie sbalená na cesty :-) "

Baylies Ikemark 

* 5. května 2010 -  26.10. 2015 (encefalityda) 

(Beluli, Beily, Bay, Veverka, Beilinka)

bejka2.jpg

26.10 2015 skončila cesta životem jedné malé a šikovné pinčice... Po vyhraném mistrovství Světa v italské Bologni, Bejka za necelých 14 dní podlehla zákeřné klíšťové encefalytidě... NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME !!!

017.jpg

Zdraví: PL clear, CEA/PRA negativní

úspěchy: SA1,SA2, SA3 ( přestup do A3 po necelém půl roce závodění), Nej pinč 2012, Nejrychlejší pes v kategorii small na QZ v Krupce, nominace IMCA 2013, Mistr České republiky v agility kategorie SMALL pro rok 2013  

Baylies není přímo moje, patří mé sestře. Naštěstí mám tu možnost trávit s touto úžasnou fenečkou spoutu času a v podstatě se již stala mou. Trénujeme spolu agility, podnikáme výlety do blízkého či vzdálenějšího okolí s mýma psíma holkama a našimi přáteli. Beily je šílený pracant, magůrek který by chtěl pořád něco dělat. Nikdy bych nečekala,že se v takovém malém tělíčku může skrývat tolik energie :-) Pinčík je malý pes pouze vzrůstem,má obrovské,všechny milující srdíčko :-)

Obrazek

Matka : Eveline Bohém Peter Sen

Otec :   Ich. Aramis Golden World

aramis.jpgeveline.jpg

 

 

 

 

 

Tatínek Aramis na coursingu                                 Maminka Evelin

 

 


 JAK JDE ČAS ...

5.9. 2011 Rozhodla jsem se tenhle deníček už dále neaktualizovat. Beily je už velká holka, tak zde budeme vkládat pouze videa :-)

1.8. 2011 Čas ubíhá strašně rychle, ani nestačím tenhle deníček nijak aktualizovat :-) No tak aspoň nějaké to agility foto od Beilinky :-)

023.jpg

 

15.5. 2011 Nová agility videa z tréninků  :-)

5.5. 2011 Baylies slaví své první narozeniny :-)

 

 

21.4. 2011 Baylies už má skoro rok :-)  Pořád je to malá čertice. Dokonce už byla na prvním intenzivním tréninku agility na jiných překážkách než máme na cvičáku, kam chodíme cvičit :-) Vůbec se nebála a běhala opět jako malý drak :-)

27.2. 2011 Máme nová videa Beilinky :-) Beily je hrozně šikovná , sice se ještě bojí kladiny, ale jinak je fakticky skvělá :-) Áčko krásně sbíhá a kladinku učíme na takový zvláštní cvik, který si vybrala sama Beila :-) Snad jí kladinofóbie brzy přejde :-)

 

 

6.2. 2011 Tak s Beily jsme začaly opět pilně trénovat agility :-) Konečně máme kde a jsme za to moc rády :-) Takže nastala dlouho očekávaná chvíle a natočily jsme první agilitní videa :-) Sice nejsou nic moc, protože se hnedka vybil foťák,ale budeme se snažit co nejdříve natočit nějaké delší video a hlavně kvalitnější  :-/

 

1.2. 2011 Beilinka už je vážně veliká, měří celých 27 cm  :-) A teda hlavně má veliké uši :-)  Mají 8 cm :-) Přikládám foto TEĎ a před 5 měsíci :-)

Obrazek

30.12. 2010 Tak a z Beilinky je velká psí slečna :-) Začala hárat :-)

13.11. 2010 Baylies oslavila půl roku svého živůtku...  Je to šílené, ale milující zvířátko s obrovskou chutí do práce ... I když není moje, je to velká naděje do budoucna,  přirozený talent na všechno...

1.11.2010 Beilinka zanedlouho oslaví půl roku a musím říct, že je opravdu talent na všechno :-) Vrhá se do jakékoliv činnosti naplno :-) Agility ji jdou skvěle :-) Nejraději má slalomek, protože to je největší sranda :-)

Obrazek

21.9. 2010 Beilinka opět navštívila cvičiště agility a dokonce se naučila i něco nového. Začaly jsme trénovat točení kolem bočnic na povely CIK a SEM, zvládly jsme dva tunely za sebou a pomalu se učíme polohu, kterou bude Beilinka zaujímat na zónách. A já se taky naučila něco nového :-) Za 8 let co dělám agility toho opravdu ještě spoustu neumím a Beilinka bude můj první pes, u kterého při výcviku agi budu používat klikr :-) Je to vážně věc všemocná :-)

25. 8. 2010 Baylies roste doslova jako z vody... Je to holka šikovná. Začaly jsme s agility, Bejulí už zvládá tunýlky, dokonce přešla i kladinku a umí nádherné zůstaň na pomysleném startu  :-) Beilinka se setkala se svou starší sestrou z prvního vrhu Ajkou... Je to také velmi šikovná fenka, plná elánu a chuti do jakékoliv práce :-)

Obrazek

Obrazek

2.8. 2010 Beilinka s náma jezdí po výletech, někdy u nás i přespává. Miluje Kissinku, která je jí náhradní matkou , takže myslím že z Beily vyroste pinč s teriéří povahou a náturou :-)

Obrazek

 

 

 

22.7. 2010 Beluli, teroristko, veverko - tak jí teď říkáme... To štěně je vážně blázen :-) Byla na první větší vycházce v zámeckém parku v Raduni, poprvé viděla potůček a hned ho šla prozkoumat. Naučila se pár nových triků na klikr :-) jako jsou sudy, slalom mezi nohama, podávání pacek zvlášť i dohromady :-) No a pravděpodobně z ní bude agiliťák :-)

29.6. 2010 Baylies zlobí a zlobí :-) Už umíme sedni a dej pac :-)

Obrazek

23.6.  2010 Bailey je doma :-) Je to pěkný ďáblík, který chvilku neposedí :-) Její nové a nové fotečky se budou objevovat v jejím osobním fotoalbu :-) ZDE

Obrazek

Obrazek

 

 

 

A je vybráno :-) Vyvolenou mé sestry se stala tmavší fenečka, která nás zaujala tím, že byla neustále v pohybu a taky několikrát zaštěkala :-) Tož mimino, těš se do naší smečky :-)

Obrazek

Obrazek

 

Tož slibované info :-) Tatínkem fenečky od písmene B je  Ich. Aramis Golden World a maminka se jmenuje Eveline Bohém Peter Sen.

Obrazek

 

 Tak jedna z nich to bude :-)

 

Obrazek

 

Tahle stránka nepatří žádnému mému hafíkovi, nýbrž očekávánému štěňátku Trpasličího pinče, které si pravděpodobně z ch.s. Ikemark odveze moje sestra Barbora :-)  Takže bližší info o malém ďáblíkovi, potvůrce , prostě pinčovi  a vlastně celém průběhu jeho příchodu do naší smečky se budete dozvídat tady :-)