Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se událo v roce 2008?

9. 12. 2008

Co se událo v roce 2008?

Tento rok, ačkoliv se to nezdá byl pro nás velice důležitý . Došlo v něm ke spoustě životních kroků a skoků a to hlavně na poli agilitním :-) 

Leden - Tento zimní měsíc,byl především ve znamení tréninků v Hlučíně a procházek po okolí s kamarády. Hlavně tedy s Cony, Jitulí  a občas i s Cage.  V lednu jsme také vyjely na naši první výstavu. Sice jsme nedopadly podle našich představ, ale byl to fajn výlet společně se Zuzkou, Majkou a mým drahoceným panem otcem :-)

Obrazek¨

Únor, Březen - Tyto měsíce byly  docela smutné. Přišli jsme o naši potkanici Dorotku  a taky o anduláčka Pepíka. Prožily jsme  však i radostné věci. Měly jsme návštěvu Barču a FXH Dydu z Valmezu a nachodily spoustu kilometříků na prochajdách se super lidičkama :-)

Duben - Duben byl ve znamení pilného tréninku a přípravy na Kissinčiny první závody. Konala se intenzivka pod vedení Martiny Wasserbauerové  a jako vždy byla opravdu skvělá a hlavně užitečná jak pro mě, tak pro Kiss.

Obrazek

 V tomto měsíci byly i první závody v sezóně(O nejlepšího zónovkáře), kde jsem závodila jen se Sárou,protože Kissce chybělo pár měsíců. V druhém kole Sárinka i vyhrávala. Umístila se ve zkouškách SA3 na 2. místě a v druhém kole závodu O nejlepšího slalomáře na 1. místě  :-)

Obrazek

Květen -  Na Klubových závodech, které se konaly  4. května obsadila Kissy v kategorii pokročilých 3. místo a Sára vybojovala svým čistým během v kategorii závodníků také 3. místo. :-)

V tomto měsíci Kiss dosáhla ,,agiliťácké plnoletosti " a vyjely jsme na první oficiální  závody :-) Asi si dokážete představit, jak to vypadalo (spousta zbytečných chyb a disků) :-)

Obrazek

Červen -  Léto, konečně léto. Jedna z nejlepších částí roku. V tomto měsíci se stalo opravdu hodně. S Kissy jsme vyjely na závody do Horky nad Moravou - Hanácký skoke, kde konečně složila zkoušku MA1 a vyhrála 1. misto. Konec měsíce znamenal jediné, konečně  jsme jely na tábor do Popradu. Tábor byl úžasný, skvělé prostředí, lidé a hlavně tréninky s naší skvělou Cage :-) Více o táboře ZDE

Obrazek

Červenec,Srpen -  Prázdniny jsme si náramně užívaly. Jezdily jsme po závodech, byly na táboře u nás v Opavě a samozřejmě nechyběla tradiční dovolená v Beskydech a na Jižní Moravě.  Článečky z těchto akcí jsou stále ZDE (stačí jen pohledat :-) )

Obrazek

Září -  Konaly se závody v Třinci. Kiss běhala super a dokonce se i zadařilo. Jumping 2. místo (p.r/5,28)  :-) Sára běhala taky moc pěkně, předvedla poměrně rychlé běhy a měla všechny postupové rychlosti nad 4m/s.

V září jsme byly na naší druhé výstavě v Dolním Benešově. Odkud si Kiss odnesla krásný posudek a ocenění Výborná 1, Vítěz třídy a Krajský vítěz. :-) 

18.9. oslavila Sárinka 5 narozeniny. 

Sardulko Naše nejmilejší přejeme ti hodně zdravíčka, piškotků, vyštěkaných lumpíků a taky ještě hodně kilometříků na agi place ... Jsi náš malý uzlíček nervů a pořád pro nás budeš ta PRVNÍ, ta která nás všemu naučila !!! ***Všechno nejlepší***

Obrazek

Říjen -  Krom toho, že pánička 12. října oslavila 19 narozeniny, stalo se i něco, s čím nikdo nepočítal. Kisska na mistrovství České republiky v agility teriérů, které se konalo v Mladé Boleslavi obsadila krásné 2. místo a získala tak titul 1.Vícemistra ČR. :-)

Udála se spousta dalších akcí. Od setkání foxteriérů, přes skvělou podzimní intenzivku u Marťi W., až po závody v Hlučíně - Podzimní hopsinky, kde Kiss splnila pro přestup do A2 a vyhrála 2. místo v Openu.

Obrazek

Listopad- Konaly se závody v Horce nad Moravou, kde se Kiss ukázala jako lehce retardované zvířátko :-) Zaběhla pouze jeden jediný běh z šesti, ve kterém se umístila na 2. místě a předvedla spoustu kuriózních disků :-)

22. listopadu Kiss oslavila druhé narozeniny.  

Kissáčku můj nejmilejší, přeji Ti hodně zdravíčka, mističku vždycky plnou a taky  hódně,  hóóódně kilometříků na agilitním place. I když jsi občas mrška kousavá, stejně jsi pro mě vším :-)

Obrazek

29.-30.-11. se konaly závody - Katmajácké derby : Kissy se snažila, zvedala nohy, ale k žádným velkým úspěchům to nevedlo :-) Sárinka běhala na své poměry docela rychle a umístila se v A3 na 3. místě a na 1. místě. V Openu  byla čtvrtá. A poštěstilo se  v součtech, kde skončila na krásném 3. místě. :-)

Prosinec -   Proběhly druhé závody v Horce nad  Moravou. Výsledky snad nestojí ani za zmínku... :-D První běh Jumping  DIS - na 3 překážce, MA2 DIS - dvě překážky před koncem :-) a poslední běh Agility bohužel jedna laťečka, ale zóny super... :-)

Obrazek

Další důležitý krok v tomto měsíci byla kastrace Sárinky. Zvládla ji bez problémů, rychle se zotavila a už si naplno užívá svého bezstarostného života rozmazleného knírače.

Obrazek

Do Nového roku přejeme všem  hodně zdraví, lásky zábavy,adrenalinu a spousty krásných chvil s Vašimi psími miláčky ... :-)

Obrazek